skip to Main Content

Rakentamisen pikkujättiläiset

Mitake Group on vuosien kokemuksen omaava pieni mutta tehokas rakennusliike. Kokemusta on tullut niin omakotitalo-, liikekiinteistö- kuin saneerausrakentamisestakin. Nykyään olemme keskittyneet liike- ja hallirakentamiseen sekä saneerausurakointiin. Työmiehemme ovat koulutettuja alan ammattilaisia. Ryhmästämme löytyy ammattilaisia niin timpurin, kattotyö-, maalaus- kuin työnjohtotehtäviinkin.

Kannustamme työntekijöitämme myös kehittämään omaa ammattitaitoaan. Järjestämme vuosittain työmiehille useita koulutuksia yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Työhyvinvoinnin suhteen teemme yhteistyötä Kallaveden työterveyshuollon kanssa. Työturvallisuusasioissa teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Lisäksi kehitämme yhdessä kumppaniyritysten kanssa työturvallisuus ja laadunvalvonnan innovatiivista järjestelmää.

Osan palveluistamme tuotamme alihankintana yhteistyössä laadukkaita rakennuspalveluita tuottavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Käyttämiemme alihankkijoiden tulee täyttää tilajaavastuulain mukaiset vaatimukset. Vaatimustaso alihankkijoillemme on sama kuin omille työntekijöillemme. Suurin osa alihankintasopimuksistamme on pitkäaikaisia, mutta ostamme myös palveluita kohdennetusti lyhyempiaikaiseen tarpeeseen. Lisäksi osa tukitoiminnoistamme toteutetaan ostopalveluina. Tällaisia ovat mm. rakenne-, lvi-, arkkitehti- ja sähkösuunnittelu, työkoneiden ja kaluston vuokraus sekä huoltopalvelut.

Liikevaihtotavoitteemme vuodelle 2018 on 3 M€ ja yhtiömme työllistää tällä hetkellä noin 20 henkilöä.

Back To Top