Hallit

Pohjatöistä valmiiseen pintaan

Onko nykyiset hallitilat käymässä pieneksi? Vai olisiko nyt aika investoida jo omiin tuotantotiloihin?

Otsikossa näet kaksi tärkeää kysymystä yrityksesi viikkopalaveriin. Näihin asioihin törmää lähes väistämättä jossakin kohtaa yrityksen elinkaarta. Omaan halliin investointi saattaa äkkiseltään mietittynä kuulostaa kalliilta, mutta todellisuudessa se on varsin kustannustehokas ja pitkäikäinen päätös.

Mutta mitenkäs sitten lähteä edistämään asiaa? Eikö se halliprojekti ole tuhottoman hidas prosessi?

Näin moni saattaa miettiä. Ja riippuen urakoitsijan toimintamalleista, näin asia voi ollakin. Hallin hankinta Mitaken kumppanina on kuitenkin tehty helpoksi. Mikäli tonttikin uudelle kiinteistölle on jo löytynyt, se on myös varsin nopeaa. Esimerkiksi 2500 neliön halli rakentuu kauttamme jopa 4 kuukaudessa

Miltä kuulostaisi nykyaikaisesti suunniteltu kiinteistö, joka on tehty alusta loppuun yrityksen tarpeita ja tulevaisuutta varten? Nopeasti, kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Yhdellä hinnalla, yhdeltä toimijalta? Alusta alkaen toiveesi toteuttaen.

Hyvältähän se! 

Vuosien kokemuksella:
Isoista halliprojekteista pienempiin saneerauskohteisiin.

Mitake Group on kokenut kuopiolainen rakennusliike, joka toteuttaa asiakkaiden rakentamisen visiot. Olemme liike- ja hallirakentamiseen sekä saneerausurakointiin erikoistunut pieni mutta tehokas toimija, joka tarjoaa palveluja kokonaisvaltaisella urakointimallilla (KVR). Toteutamme hallirakentamista niin yritysten kuin kuntien ja kaupunkien tarpeisiin usean vuoden kokemuksella.

Hallin tai tuotantotilan hankinta KVR-urakkana on kaikista järkevin tapa kiinteistöprojektin toteuttamiseen. Sen myötä huolehdimme kaikista välivaiheista aina suunnittelun aloittamisesta, työmaan loppusiivouksen jätekuormaan. Tämän jälkeen toimitamme sinulle uuden hallisi avaimet kirjaimellisesti käteen.

Onko tontti jo hankittu? Tai visio uutta hallia varten mielessä? Hienoa, tässä kohtaa olemme valmiita toteuttamaan unelmaasi. Saat kauttamme nopeasti ja sitoumuksetta kokeneiden ammattilaisten laskeman tarjouksen, toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta.

Mikäli aiemmat vaiheet ovat vielä työn alla, älä silti epäröi ottaa yhteyttä. Neuvomme ja konsultoimme hankkeesi kanssa aina ilmaiseksi myös tonttiasioissa – kattavaa verkostoamme hyödyntäen. Lisäksi autamme kaikkien hankkeessa tarvittavien lupien kanssa kokemuksen tuomalla osaamisella. Saat meidät parhaiten kiinni vaikkapa tästä.

Tiimimme koostuu 8 rakennusalan ammattilaisesta ja kanssamme työskentelee vain tilaajavastuulain vaatimukset täyttäviä, tarkkaan valittuja alihankkijoita. KRV-urakoinnin myötä saat kauttamme suunnittelutyön lisäksi maanrakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, sisustus- ja LVIS-työt.

Mitake Groupin asiakkaana sinun ei myöskään tarvitse pähkäillä aikataulujen tai stressata kilpailutusten suhteen – yhden sopimuksen myötä saat projektiin mielenrauhan. Oli kyseessä esimerkiksi varasto-, tuotanto- tai liikehallitila, me rakentamisen pikkujättiläiset seisomme rinnallasi. Voit tutustua referensseihimme ja aiemmin tehtyihin töihimme tästä.

Unohda byrokratia ja valitse Mitake urakoitsijakumppaniksi

Suurien rakennusliikkeiden toimintamallit ovat yleensä aikaa vieviä. Mitaken valtteja ovat joustavuus ja nopeus. Oman hallin hankinta kauttamme on virtaviivainen prosessi, jossa yrityksesi aika ja tarpeet korostuu. Valitsemalla Mitaken tarjoaman KVR-urakkamallin, hankkeesi läpivietin on useimmiten myös kustannustehokkaampi sekä riskittömämpi.

Unohda vaikea sopimusrumba ja valitse luotettava kumppani huolehtimaan kaikista velvoitteista ja työstä. Mitaken tarjoamalla KVR-urakkamallilla, hankkeesi läpivienti on useimmiten myös kustannustehokkaampi ja riskittömämpi.

Urakoitsijakumppanina pidämme sinut jatkuvasti tietoisena, missä mennään aina avainten luovutuspäivämäärään saakka. Yhteistyömme ei pääty kuitenkaan siihen – huolehdimme kohteestasi myös takuuajan valvonnan suhteen.

Nopea ja ketterä rakennuttaja

Haluamme, että hallisi, toimitilasi tai sijoituskohteesi rakennetaan nopeasti, jotta se alkaisi myös tuottamaan nopeammin. 

Nopeaa rakentamista

Asiantuntevan ja ammattitaitoisen rakennushenkilöstömme avulla saat kohteesi myös rakennettua nopeammin. Nopeammin rakennettu sijoituskohde, nopeammin kasautuvaa kassavirtaa.

Aina kiinteä hinta

Tarjouksemme ovat aina kiinteähintaisia. Saat kiinteän tarjoushinnan projektiin aina jopa neljässä päivässä. Nopea tarjous ja kiinteä hinta on selkeä ja luotettava kokonaisuus.

Vankkaa osaamista

Oli kyseessä sitten toimitila tai toimistorakennus yrityksellesi, liiketila sijoituskohteena, hallirakennus, teollisuuskiinteistö, me osaamme rakentaa sen.

Tutustu referensseihimme ja aiemmin tehtyihin töihimme tästä.

Katso video
Liikuntahalli Keuruuntie 25 (Keuruu)​
KVR-urakka laajuus 630 m2
Rakentaminen 11/2017 – 5 / 2018
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, sisustus-, LVIS-työt
Liikehalli Lumitie 1 (Kuopio)
KVR-urakka laajuus 1000 m2
Rakentaminen 11/2017 – 5 / 2018
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, sisustus-, LVIS-työt
Liike- / Tuotantohalli Aholantie 4 (Siilinjärvi)
KVR-urakka laajuus 600 m2
Rakentaminen 10/2016 – 3/2017
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, sisustus-, LVIS-työt
Liiketilahalli Leväsentie 56 (Kuopio)
Pääurakoitsija, laajuus 1500 m2
Rakentaminen 7/2014 – 5/2015
Haastava pohja 170 kpl TB paaluja, massanvaihtoa
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, 
sisustus-, LVIS-työt.
Lomahuvila Vaarnatie 4 (Tahko)
Honka massiivihirsi paritalo
Laajuus ~260 m2
Rakentaminen 2008 – 2009
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, sisustus-, LVIS-työt

Näin se toimii!

Otetaan palaveri! Teemme kanssasi tarkan kartoituksen tarvitsemallesi hallitilalle ympäri Suomen.

Kaikki faktat pöytään, läpinäkyvästi ja nopeasti. Saat kiinteähintaisen tarjouksen viimeistään neljän päivän kuluessa kartoituksestamme. 

Ammattilaisten on aika alkaa hommiin! Saat ideoida arkkitehtikumppanimme kanssa yrityksesi tulevat liiketilat. Muu suunnittelutyö alkaa.

Yksi syy, miksi palkkasit meidät. Kokemuksemme myötä hoidamme kaikki viranomais- ja lupa-asiat tahdikkaasti ennen ja jälkeen hankkeen.

Lapiot maahan ja koneet käyntiin. Huippuammattilaisen tekemä rakennustyö alkaa – kohteesi rakentaminen aloitetaan ja lopetetaan sovittuna ajankohtana.

Upouusi halli on nyt valmis. Avaimet ojennamme käteen heti kattavan käyttöönoton ja ohjeistuksen jälkeen.

Matka kohti yrityksenne uutta hallia alkaa tästä.

Saat kauttamme tarvekartoituksen hallitiloille sitoumuksetta. Jätä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.