Liikekiinteistöt

Pohjatöistä valmiiseen pintaan

Vuosien kokemus yhdistettynä tehokkuuteen

Yrityksen kasvaessa on otettava huomioon paljon erilaisia asioita. Hallitun kasvuprosessin ja sisäisten toimintamallien kehittämisen lisäksi nousee esiin yksi varsin merkittävä investointi.

Nimittäin sopiva katto pään päälle.

Rekrytointiosastolla riittää vipinää ja nykyiset toimitilat ovat kenties käymässä pieneksi. Samalla pitäisi laajentaa varasto- ja tuotantotiloja. Nykyisten liiketilojen rajat ovat tulleet vastaan.

Vaikka taustalla ei olisikaan räjähdysmäistä kasvua, yrityksen toiminnan luonne on saattanut muuttua – ja fyysiset tilat eivät enää palvele alkuperäistä tarkoitustaan. Silloin on alettava toimiin. Uuden vuokratilan löytäminen on vaikeaa, sillä huomioon otettavia asioita löytyy aina sijainnista kokoon ja tilojen soveltumiseen omiin tarpeisiin. Vuokratilojen etsinnälle on vaihtoehto. Vaihtoehto, joka kannattaa myös taloudellisesti.

Mitä jos hankkisit yrityksellesi oman liiketilan?

Uuden ja nykyaikaisesti suunnitellun kiinteistön, joka on tehty alusta loppuun yrityksen tarpeita ja tulevaisuutta varten? Yhdellä hinnalla, yhdeltä toimijalta luotettavasti. Nopeasti, kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Alusta alkaen toiveesi toteuttaen.

Vuosien kokemuksella:
Isoista halliprojekteista saneerauskohteisiin.

Mitake Group on kokenut kuopiolainen rakennusliike, joka toteuttaa asiakkaiden rakentamisen visiot. Olemme liike- ja hallirakentamiseen sekä saneerausurakointiin erikoistunut pieni mutta tehokas toimija, joka tarjoaa palveluja kokonaisvaltaisella urakointimallilla (KVR). 

Liike- ja toimitilan hankinta KVR-urakkana on kaikista järkevin tapa kiinteistöprojektin toteuttamiseen. Sen myötä huolehdimme kaikista välivaiheista aina suunnittelun aloittamisesta, työmaan loppusiivouksen jätekuormaan. Tämän jälkeen toimitamme sinulle uuden liiketilasi avaimet kirjaimellisesti käteen. Onko tontti jo katsottuna? Tai luonnostelmat uuteen kiinteistöön piirretty? Hienoa, tässä kohtaa olemme valmiita toteuttamaan unelmaasi. Saat kauttamme nopeasti ja sitoumuksetta kokeneiden ammattilaisten laskeman tarjouksen, toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta. 

Mikäli aiemmat vaiheet ovat vielä työn alla, älä silti epäröi ottaa yhteyttä. Neuvomme ja konsultoimme hankkeesi kanssa aina ilmaiseksi myös tonttiasioissa – kattavaa verkostoamme hyödyntäen. Lisäksi autamme kaikkien hankkeessa tarvittavien lupien kanssa kokemuksen tuomalla osaamisella. Saat meidät parhaiten kiinni vaikkapa tästä. 

Tiimimme koostuu 8 rakennusalan ammattilaisesta ja kanssamme työskentelee vain tilaajavastuulain vaatimukset täyttäviä, tarkkaan valittuja alihankkijoita. KVR-urakoinnin myötä saat kauttamme suunnittelutyön lisäksi maanrakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, sisustus- ja LVIS-työt. 

Mitake Groupin asiakkaana sinun ei myöskään tarvitse pähkäillä aikataulujen tai stressata kilpailutusten suhteen – yhden sopimuksen myötä saat projektiin mielenrauhan. Oli kyseessä sitten liike-, toimisto-, myymälätila tai kiinteistö teollisuuden tarpeisiin, me rakentamisen pikkujättiläiset seisomme rinnallasi. 

Joustavampaa rakentamista

Suurien rakennusliikkeiden toimintamallit ovat yleensä aikaa vieviä. Valttejamme ovat joustavuus ja nopeus. Liikekiinteistön hankinta kauttamme onkin virtaviivainen prosessi, jossa yrityksesi aika ja tarpeet korostuu.

Unohda ylimääräinen sopimusrumba ja valitse luotettava kumppani huolehtimaan kaikista velvoitteista ja työstä. Mitaken tarjoamalla KVR-urakkamallilla, hankkeesi läpivienti on useimmiten myös kustannustehokkaampi ja riskittömämpi.

Urakoitsijakumppanina pidämme sinut jatkuvasti tietoisena, missä mennään aina avainten luovutuspäivämäärään saakka. Yhteistyömme ei pääty kuitenkaan siihen – huolehdimme kohteestasi myös takuuajan valvonnan suhteen.

Nopea ja ketterä rakennuttaja

Haluamme, että hallisi, toimitilasi tai sijoituskohteesi rakennetaan nopeasti, jotta se alkaisi myös tuottamaan nopeammin. 

Nopeaa rakentamista

Asiantuntevan ja ammattitaitoisen rakennushenkilöstömme avulla saat kohteesi myös rakennettua nopeammin. Nopeammin rakennettu sijoituskohde, nopeammin kasautuvaa kassavirtaa.

Aina kiinteä hinta

Tarjouksemme ovat aina kiinteähintaisia. Saat kiinteän hinnan projektiin aina jopa seitsemässä päivässä. Nopea tarjous ja kiinteä hinta on selkeä ja luotettava kokonaisuus.

Vankkaa osaamista

Oli kyseessä sitten toimitila tai toimistorakennus yrityksellesi, liiketila sijoituskohteena, hallirakennus, teollisuuskiinteistö, me osaamme rakentaa sen.

Tutustu referensseihimme ja aiemmin tehtyihin töihimme tästä.

Liikuntahalli Keuruuntie 25 (Keuruu)​
KVR-urakka laajuus 630 m2
Rakentaminen 11/2017 – 5 / 2018
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, sisustus-, LVIS-työt
Liikehalli Lumitie 1 (Kuopio)
KVR-urakka laajuus 1000 m2
Rakentaminen 11/2017 – 5 / 2018
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, sisustus-, LVIS-työt
Liike- / Tuotantohalli Aholantie 4 (Siilinjärvi)
KVR-urakka laajuus 600 m2
Rakentaminen 10/2016 – 3/2017
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, sisustus-, LVIS-työt
Liiketilahalli Leväsentie 56 (Kuopio)
Pääurakoitsija, laajuus 1500 m2
Rakentaminen 7/2014 – 5/2015
Haastava pohja 170 kpl TB paaluja, massanvaihtoa
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, 
sisustus-, LVIS-työt.
Lomahuvila Vaarnatie 4 (Tahko)
Honka massiivihirsi paritalo
Laajuus ~260 m2
Rakentaminen 2008 – 2009
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, sisustus-, LVIS-työt

Näin se toimii!

Otetaan palaveri! Teemme kanssasi tarkan kartoituksen tarvitsemallesi liiketilalle ympäri Suomen.

Kaikki faktat pöytään, läpinäkyvästi ja nopeasti. Saat kiinteähintaisen tarjouksen viimeistään 5 päivän kuluessa kartotuksestammie.

Ammattilaisten on aika alkaa hommiin! Saat ideoida arkkitehtikumppanimme kanssa yrityksesi tulevat liiketilat. Muu suunnittelutyö alkaa.

Yksi syy, miksi palkkasit meidät. Kokemuksemme myötä hoidamme kaikki viranomais- ja lupa-asiat tahdikkaasti ennen ja jälkeen hankkeen.

Lapiot maahan ja koneet käyntiin. Huippuammattilaisen tekemä rakennustyö alkaa – kohteesi rakentaminen aloitetaan ja lopetetaan sovittuna ajankohtana.

Upouudet toimitilat on nyt tehty. Avaimet ojennamme käteen heti kattavan käyttöönoton ja ohjeistuksen jälkeen.

Matka kohti yrityksenne uusia toimitiloja alkaa tästä.