SANEERAUSKOHTEET

Pohjatöistä valmiiseen pintaan

Ensivaikutelma ratkaisee. Ränsistynyt julkisivu ja aikakautensa vuosikymmeniä sitten nähneet sisäpinnat viestivät vahvan mielikuvan yrityksestä. Ulkonäöllä on tässä kohtaa merkitystä.

Vaikutuksen tekeminen asiakkaaseen kannattaa lähtökohtaisesti aina. Modernisti remontoitu kiinteistö ja liiketila pitävät myös arvonsa pitkälle tulevaisuuteen. Tärkeintä on vakuuttaa asiakas osaamisestasi, tuotteesta tai palvelusta – ja tyylikkäät toimitilat vahvistavat mielikuvaa toimintasi laadusta. Sen lisäksi henkilökunnan viihtyvyys ja sitä myötä tuottavuus paranee.

Onko kiinteistösi julkisivuremontin tarpeessa? Tarvitseeko toimitiloja muokata uuden vuokralaisen tarpeisiin? Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi saneerausremontti, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Rakentamisen pikkujättiläiset ovat palveluksessasi!

Vuosien kokemuksella:
Isoista halliprojekteista pienempiin saneerauskohteisiin.

Mitake Group on kokenut kuopiolainen rakennusliike, joka toteuttaa asiakkaiden rakentamisen visiot. Olemme liike- ja hallirakentamiseen sekä saneerausurakointiin erikoistunut pieni mutta tehokas toimija, joka tarjoaa palveluja kokonaisvaltaisella urakointimallilla (KVR). Toteutamme erilaisia saneerausurakoita yritysasiakkaille yli vuosikymmenen kokemuksella. Lisäksi palvelemme myös yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä ja kolmannen sektorin toimijoita erilaisissa remonttitarpeissa.

Teemme yritysasiakkaille erilaisia korjausrakentamisen eli saneerauksen remontteja KVR-urakkana. Tämä on tilaajalle helpoin ja vaivattomin tapa remontin tekemiseen, sillä se kattaa kaikki tarvittavat välivaiheet meidän toimiessa urakoitsijana. Mitake Groupin asiakkaana sinun ei tarvitse pähkäillä aikataulujen tai stressata kilpailutusten suhteen – yhden sopimuksen myötä saat remontin suhteen mielenrauhan.

Onko remontin laajuus tiedossa vai haluatko esimerkiksi laajentaa nykyisiä toimitiloja? Tai oletko epävarma, mitä ylipäätään kannattaisi tehdä? Konsultoimme hankkeesi kanssa mielellämme ja sitoumuksetta. 

Hoidamme tarvittaessa kaiken puolestasi: Suunnittelusta loppusiivoukseen

KVR-urakka tarkoittaa sitä, että Mitake vastaa kaikesta aina saneerauksen suunnittelusta sen loppusiivoukseen. Saat kauttamme esimerkiksi suunnittelu-, rakennus-, työmaanjohto-, sistustus- ja LVIS-työt. Huolellisesti toteutettu saneeraus lisää kiinteistösi käyttöikää ja oikeaan aikaan tehtynä säästää myös selvää rahaa. Kauttamme hoituvat erilaiset julkisivu- tai sisätilaremontit tasoituksesta maalaukseen ja laajempaan korjaushankkeeseen nopeasti, avaimet käteen -periaatteella. Saneerauksia toteutamme esimerkiksi liike- ja toimitiloihin sekä halli- ja teollisuusrakennuksiin.

Toimimme pääkaupunkiseutua lukuunottamatta ympäri Suomen. Tiimimme koostuu tällä hetkellä kahdeksasta rakennusalan ammattilaisesta, ja kanssamme työskentelee vain tilaajavastuulain vaatimukset täyttäviä, tarkkaan valittuja alihankkijoita. Tämä takaa laadukkaan lopputuloksen remontillesi.

Monesti etenkin suurempien saneerausremonttien aloittamisen kanssa viivytellään liian pitkään. Mikäli kiinteistössä on havaittavissa selviä puutteita tai korjauskohteita, on kustannustehokkainta alkaa töihin heti. Niin ikään pienemmät pintaremontit tai käyttötilojen muutokset on hyvä laittaa tehtävälistalla kärkisijoille.

Mitä aikaisemmin aloitat remonttisi, sen nopeammin se alkaa tuottamaan. Arvoa ja viihtyvyyttä – asiakkaille ja yritykselle itselleen.

Mitaken valtteja ovat joustavuus ja nopeus. Saat kauttamme tarjouksen tarvitsemallesi saneeraukselle jopa viidessä päivässä. Tärkeintä työssämme on toteuttaa hanke alusta loppuun laadukkaasti, asiakkaan toiveet ja tarpeet edellä.

Nopea ja ketterä rakennuttaja

Haluamme, että hallisi, toimitilasi tai sijoituskohteesi rakennetaan nopeasti, jotta se alkaisi myös tuottamaan nopeammin. 

Nopeaa rakentamista

Asiantuntevan ja ammattitaitoisen rakennushenkilöstömme avulla saat kohteesi myös rakennettua nopeammin. Nopeammin rakennettu sijoituskohde, nopeammin kasautuvaa kassavirtaa.

Aina kiinteä hinta

Tarjouksemme ovat aina kiinteähintaisia. Saat kiinteän hinnan projektiin aina jopa seitsemässä päivässä. Nopea tarjous ja kiinteä hinta on selkeä ja luotettava kokonaisuus.

Vankkaa osaamista

Oli kyseessä sitten toimitila tai toimistorakennus yrityksellesi, liiketila sijoituskohteena, hallirakennus, teollisuuskiinteistö, me osaamme rakentaa sen.

Tutustu referensseihimme ja aiemmin tehtyihin töihimme tästä.

Katso video
Liikuntahalli Keuruuntie 25 (Keuruu)​
KVR-urakka laajuus 630 m2
Rakentaminen 11/2017 – 5 / 2018
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, sisustus-, LVIS-työt
Liikehalli Lumitie 1 (Kuopio)
KVR-urakka laajuus 1000 m2
Rakentaminen 11/2017 – 5 / 2018
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, sisustus-, LVIS-työt
Liike- / Tuotantohalli Aholantie 4 (Siilinjärvi)
KVR-urakka laajuus 600 m2
Rakentaminen 10/2016 – 3/2017
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, sisustus-, LVIS-työt
Liiketilahalli Leväsentie 56 (Kuopio)
Pääurakoitsija, laajuus 1500 m2
Rakentaminen 7/2014 – 5/2015
Haastava pohja 170 kpl TB paaluja, massanvaihtoa
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, 
sisustus-, LVIS-työt.
Lomahuvila Vaarnatie 4 (Tahko)
Honka massiivihirsi paritalo
Laajuus ~260 m2
Rakentaminen 2008 – 2009
Maarakennus-, perustus-, runko-, työmaanjohto-, sisustus-, LVIS-työt

Saneerausurakkamme sujuu yksinkertaisuudessaan näin:

Järjestetään palaveri! Teemme toiveidesi pohjalta tarvekartoituksen remontille. Saat myös ehdotukset muista korjaustöistä, joita kannattaisi mahdollisesti samalla toteuttaa.

Saat kiinteähintaisen tarjouksen viimeistään viiden päivän kuluessa kartoituksestamme. Mitake toimii saneerauksen pääurakoitsijana ja vastaa sen kaikista vaiheista. 

Piirustuspöytä puhtaaksi ja ammattilaiset hommiin. Saat ideoida arkkitehtikumppanimme kanssa yrityksesi uuden ilmeen, jonka pohjalta teemme tarvittavat suunnitelmat saneeraukseen. 

Hoidamme mahdolliset viranomais- ja lupa-asiat rutiinilla ja huolellisesti. 

Toteutamme sovitut asiat, sovitussa aikataulussa – ja siivoamme jälkemme saneerauksen jälkeen. 

Saneeraus on nyt valmis ja kiinteistösi käyttöikä pidentynyt vuosikymmenillä. Poistumme paikalta vasta sitten, kun olet hyväksynyt työn jäljen.

Aletaanko töihin? Varaa ilmainen tarvekartoitus saneerauksellesi jo tänään.

Saat kauttamme tarvekartoituksen kohteellesi sitoumuksetta. Jätä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.