Mitake group Oy

vuosien kokemuksen omaava pieni, mutta tehokas rakennusliike.

Kokenut urakoitsija palveluksessasi

Yrityksenä meille on vuosien saatosa karttunut kokemusta niin omakotitalo-, liikekiinteistö- kuin saneerausrakentamisestakin. Nykyään olemme keskittyneet liike- ja hallirakentamiseen sekä saneerausurakointiin. Työmiehemme ovat raudanlujia alan ammattilaisia. Ryhmästämme löytyy osaajia niin timpurin, kattotyö-, maalaus- kuin työnjohtotehtäviinkin.

Kannustamme työntekijöitämme myös kehittämään omaa ammattitaitoaan. Järjestämme vuosittain työmiehille useita koulutuksia yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Työhyvinvoinnin suhteen teemme yhteistyötä Kallaveden työterveyshuollon kanssa. Työturvallisuusasioissa teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Lisäksi kehitämme yhdessä kumppaniyritysten kanssa työturvallisuus ja laadunvalvonnan innovatiivista järjestelmää.

Osan palveluistamme tuotamme alihankintana yhteistyössä laadukkaita rakennuspalveluita tuottavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Käyttämiemme alihankkijoiden tulee täyttää tilajaavastuulain mukaiset vaatimukset. Vaatimustaso alihankkijoillemme on sama kuin omille työntekijöillemme. Suurin osa alihankintasopimuksistamme on pitkäaikaisia, mutta ostamme myös palveluita kohdennetusti lyhyempiaikaiseen tarpeeseen. Lisäksi osa tukitoiminnoistamme toteutetaan ostopalveluina. Tällaisia ovat mm. rakenne-, lvi-, arkkitehti- ja sähkösuunnittelu, työkoneiden ja kaluston vuokraus sekä huoltopalvelut.

Liikevaihtotavoitteemme vuodelle 2018 on 3 M€ ja yhtiömme työllistää tällä hetkellä noin 20 henkilöä.

Nopea ja ketterä rakennuttaja

Haluamme, että hallisi, toimitilasi tai sijoituskohteesi rakennetaan nopeasti, jotta se alkaisi myös tuottamaan nopeammin. 

Nopeaa rakentamista

Asiantuntevan ja ammattitaitoisen rakennushenkilöstömme avulla saat kohteesi myös rakennettua nopeammin. Nopeammin rakennettu sijoituskohde, nopeammin kasautuvaa kassavirtaa.

Aina kiinteä hinta

Tarjouksemme ovat aina kiinteähintaisia. Saat kiinteän hinnan projektiin aina jopa seitsemässä päivässä. Nopea tarjous ja kiinteä hinta on selkeä ja luotettava kokonaisuus.

Vankkaa osaamista

Oli kyseessä sitten toimitila tai toimistorakennus yrityksellesi, liiketila sijoituskohteena, hallirakennus, teollisuuskiinteistö, me osaamme rakentaa sen.